Pitsikeskus teeb kudumiskonkursi rokistaaridele haapsalu salli kudumiseks

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

BonnieTyler_online

Bonnie Tyler. Foto kontserdikorraldajad

Varasemalt muuhulgas Jaapani keisrinnale, Rootsi- ja Hispaania kuningannadele salle kudunud Haapsalu pitsikeskuse naised võtavad käsile võistluse parimate sallide kudumises Rock in Haapsalu staaridele.

Nimelised sallid kootakse Bonnie Tylerile, Suzi Quatrole ja Lea Lion Dalile. Samuti tahetakse eriline kingitus kududa ka augustis Haapsalu külastavale USA superstaarile Belinda Carlisle'le, vahendas Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Kudumiskonkursil võivad osaleda kõik soovijad, kes järgivad võistluse reegleid. Muuhulgas peab musternäidis olema kootud peenvillasest lõngast ning ei tohi olla avaldatud või esitletud.

Võistlustöid oodatakse hiljemalt 30. maiks Haapsalu pitsikeskusesse. Reeglid on kirjas siin: http://www.haapsalusall.ee/konkurss-kiri-muusikule/

28. ja 29. juulil esinevad festivali Rock in Haapsalu raames Suzy Quatro, Bonnie Tyler, Lea Dali Lion, Paul Young, Gary Brooker, Ivo Linna, Tõnis Mägi. Kui 28. juulil esinevad artistid oma ansamblitega, siis 29. juulil assisteerivad artiste laval sümfooniaorkester, Raul Vaigla kontsertansambel ja Haapsalu kammerkoor.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
lamba kari
6 aastat tagasi

Need rokistaarid viivadki siit viimase raha välja et kohalikud neid salle osata ei jaksaks. Nende niinimetatud Rokkistaaridade siis tulek viib eestist sama palju raha välja kui nende sallikudujate saja aasta töö kokku.