Detailplaneeringu algatamine

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 22.02.2017 istungi korraldusega nr 107 algatati Haapsalu Lihula mnt 22b krundi detailplaneering ja kinnitati lähteseisukohad. 
Krundi omaniku ettepanekul algatati planeering eesmärgiga määrata hoonestatud tootmismaa krundile ehitusõigus, hoonestus- ja ehitustingimused, mille alusel ehitada krundile uus ühekorruseline tootmishoone. Üks olemasolev puidutöötlemise hoone kavandatakse lammutada. Krundi pindala on 20 368 m2. 
Algatatud detailplaneeringuga kavandatu on kooskõlas Haapsalu üldplaneeringuga.
Kuna planeeringu algatamisega ei kavandata tegevust, mis oleks olulise keskkonnamõjuga KeHJS § 33 lg 1 p 3 mõistes, samuti ei sisalda detailplaneeritav tegevus KeHJS § 6 lg 2 loetletud tegevusvaldkondi, mille puhul tuleb kaaluda keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadust, otsustati mitte algatada detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.

Haapsalu Linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments