Lääne Elu paberleht teisipäeval, 28. veebruaril 2017

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

 

Nikolai Tarankovi väidetav tapja Juri Vorobei astus eile kohtu ette

Allilmaliidri Nikolai Tarankovi tapmises süüdistatava Juri Vorobei kohtuprotsessil rakendati Haapsalu kohtumajas erakordseid turvameetmeid. Uurimisandmetel tappis Vorobei oma tuttava Tarankovi püstolilaskudega mullu 14. septembril Läänemaal Saunja külas, kus Tarankov oli kalastamas. Korrakaitsjad said Vorobeile kiirelt jälile ja juba 22. septembril peeti mees kinni ja ta viibib sellest ajast saati kohtu määrusega vahi all.

Vallavanem tahab Nõva kooli Noarootsi omaga liita

Nõva vallavanem tõmbaks kooli koomale, kuid vallarahvale see plaan kohe üldse ei meeldi. „Vallavanem ütles, et Nõva kool kui juriidiline isik kaob, selle asemele moodustatakse esimese paari klassi baasil Noarootsi kooli õpiosakond,“ selgitas kooli hoolekogu juhatuse liige Ivo Karindi.

„Me ei räägi kooli ümbertegemisest ja kinnipanemisest,“ pole vallavanem Rahumägi kriitikaga päri.  „Põhimõtteliselt räägime sellest, kuidas kool võiks välja näha ja kuidas saaksime [Lääne-Nigula vallaga] liitumise järgeselt õppeprotsessi korraldada.“ Nõva vallas võidakse korraldada ka rahvaküsitlus, millist õppevormi oma koolis soovitakse kohaldada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sass1.
7 aastat tagasi

Homme on vastlapäev, ülehomme algavad samal päeval nii
kalendrikevad kui usklikel paastuaeg. Märts, aprill, ilus aeg.
Mul on usklikele ettepanek: paastuge inetul ajal, novembris,
kui muidu ei saa.

Kübe
7 aastat tagasi
Reply to  sass1.

Jälle põhjust võtta