1

Põhikoolide keemiaolümpiaadil käis tihe rebimine

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

kemikaalid_pudelites_wikipedia

Foto wikipedia

8. ja 9. klassi keemiaolümpiaadi Läänemaa piirkonnavoor peeti 21. jaanuaril Haapsalu põhikoolis.

8. klassi õpilastele oli maksimaalne punktide arv 60. Võitis 49 punktiga Alari Nuut Virtsu koolist (õp Siivi Jõgi). 48 punkti ja teise koha sai Elina Karlson Haapsalu põhikoolist (õp Ülle Rääli) ja kolmanda koht 47 punktiga Lii Urb Virtsu koolist (õp Siivi Jõgi).

Ka 9. klassi olümpiaadil oli võimalik saada 60 punkti. Seal jäid 42 punktiga esikohta jagama Reena Roos Oru koolist (õp Heili Lukas) ja Arlete Annus ning Ketrin Puskar Haapsalu põhikoolist (õp Ülle Rääli).

Esindatud olid Palivere ja Haapsalu põhikool, Oru ja Virtsu kool, Kullamaa keskkool, Taebla ja Lihula gümnaasium. 

Olümpiaadi viisid läbi ja töid hindasid Heili Lukas, Meelis Välis, Siivi Jõgi, Pille Alekand, Ülle Rääli.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vau
Vau

Virtsu kool ruulimas.

wpDiscuz