0

Detailplaneeringu algatamise kehtetuks tunnistamine

Kylaline

info@le.ee

14. veebruaril otsustas Ridala vallavolikogu otsusega nr 220 kinnistu omanike taotluse alusel tunnistada kehtetuks Ridala vallavolikogu 16. septembri 2010. a otsusega nr 72 algatatud Nelgi tn 14 kinnistu detailplaneering. Detailplaneeringu algatamise eesmärk oli jagada Paralepa alevikus asuv 1317 m2 suurune elamumaa sihtotstarbega kaasomanduses olev kinnistu katastritunnusega 67401:001:0690 reaalosadeks ning täpsustada moodustatavate uute kruntide ehitusõigused. Detailplaneeringu koostamist ei ole alustatud.
Info telefonil 472 4447.

Ridala Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz