Keskerakond läheb kohalikele valimistele oma nimekirjadega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Esmaspäeva õhtul kogunenud Keskerakonna juhatus arutas muude küsimuste hulgas ka valmistumist oktoobrikuisteks kohalikeks valimisteks ja otsustas, et kõikides omavalitsustes minnakse valimistele Keskerakonna nimekirjadega.

“Keskerakonna juhatus oli kohalike valimistega seonduvat arutades üksmeelsel seisukohal, et üle Eesti tuleb välja minna just erakonna lipu all,” rääkis Keskerakonna peasekretär Jaak Aab partei teatel

“Keskerakonnal pole vaja oma kaubamärki küll häbeneda, hoopis vastupidi, see annab valijale kindlustunde, et välja käidud lubadused ning programm ei muutu üleöö,” lisas Aab.

“Valimisliidud peaksid jääma ikkagi erakondliku kuuluvuseta kandidaatidele, vastasel juhul ei ole see olukord valijate suhtes päris aus,” nentis Aab.

Kohalikud valimised toimuvad tänavu 15. oktoobril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
põlis läänlane
7 aastat tagasi

kas keskerakond tegi midagi Läänemaa heaks?!
Miks meile teada ei anta??

küsimus
7 aastat tagasi

Mis põhjusel on Karilaiu aktiivsus vähenenud? Ega põhjus ole selles, et sai riigikogu õiguskomisjoni etteotsa ja nüüd ei oska järsku midagi teha selle sülle kukkunud õnnega?

tublid
7 aastat tagasi

Mõistlik tegu ja loodan, et Haapsalu linnapeakandidaat on just Jaanus Karilaid.