0

EPL: Nikolai Tarankovi arvatav tapja Juri Vorobei valmistus kuriteoks pikalt

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tarankov Kirimäe saar (arvo tarmula) Eesti allilma juhi Nikolai Tarankovi surnukeha leidis rohkem kui ööpäev pärast tapmist sinna "juhuslikult sattunud murelik kodanik". Foto: Arvo Tarmula

Riigiprokuratuur saatis reedel Pärnu maakohtusse Tarankovi tapmises süüdistatava Juri Vorobei kriminaalasja, kirjutas Eesti Päevaleht.

13. septembri varahommikul kella viie paiku läks Eesti allilma liidriks nimetatud Nikolai Tarankov Läänemaale Saunja lahe äärde kalale, nagu talle oli tavaks saanud. Ta käis seal tihti, nii üksi kui ka autojuhiga.

Tarankov ei osanud aimata, et seekord pidanuks ta autojuhi-ihukaitsja kaasa võtma. Probleeme justkui polnud. Ta ei osanud ohuks pidada ka varasemaid sõnelusi ja tuliseid vaidlusi oma ristipoja Juri Vorobeiga (36), kes on tema ammuse sõbra, praegu narkokuriteo eest vangis istuva Viktor Vorobei poeg. (Narkokuriteo eest on vangis ka Juri ema Svetlana Vorobei). Pealegi teadsid kõik Tarankovi tundnud inimesed: sel ajal, kui Kolja on kalal, ta probleeme ei lahenda ega ole mõtet teda tülitada. Kuritegelikes ringkondades oli ka teada, et kui Kolja on midagi otsustanud, siis nii jääb.

Edasi vt Eesti Päevalehest
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz