0

Ööpäeva jooksul tabati 12 alkoholi tarbinud juhti

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Politsei teatel tabati Eestis ööpäeva jooksul 1 narko- ja 12 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

Eile kell 08.35 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Paldiski maanteel Mustjõe bussipeatuse lähedal, kus selleks mitte ettenähtud kohas joostes sõiduteed ületanud 59-aastane mees sai löögi sõiduautolt Kia Ceed, mida juhtis 62-aastane naine. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 12.09 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Vabaduse puiestee ja Rännaku puiestee ristmikul, kus 28-aastane naine sõitis sõiduautoga Mazda 6 vasakpööret sooritades ette ja põrkas kokku peateel liikunud ja sõidueesõigust omava sõiduautoga Suzuki Alto, mida juhtis 32-aastane naine. Suzuki juht ja kaasreisijad, 6-aastane tüdruk ja 3-aastane tüdruk toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 12.30 toimus Järvamaal Türi vallas Pärnu – Rakvere – Sõmeru maantee 81-sel kilomeetril, kus 70-aastane mees sõitis sõiduautoga Mazda 3 tagant otsa ees pidurdanud sõiduautole Peugeot 308, mida juhtis 44-aastane naine. Kiirabi andis Mazda juhile kohapeal esmaabi.

Eile kell 16.06 teatati liiklusõnnetusest Saaremaal Orissaare vallas Tagavere-Kareda maantee teisel kilomeetril, kus seni tuvastamata juht sõitis sõiduautoga Chrysler Sebring teelt välja mullavalli ja paiskus teele tagasi, rulludes teel üle katuse. Sõidukis viibinud 22-aastane mees ja 25-aastane mees toimetati Kuressaare haiglasse. Mõlemal isikul olid alkoholijoobe tunnused, sõiduki juht on selgitamisel.

Eile kella 19.48 ajal kaotas 83-aastane mees Tartumaal Äksi-Kukulinna tee esimesel kilomeetril kontrolli sõiduauto Volkswagen Passat üle ja sõitis järsus vasakkurvis paremale teelt välja vastu puud. Juht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kella 21.57 paiku sõitis 19-aastane mees Tallinnas Toompuiesteel sõiduautoga BMW 335 parklast väljumisel ette mööda Toompuiesteed liikunud sõiduautole Renault Laguna, mida juhtis 49-aastane mees. Kokkupõrkest paiskus sõiduauto Renault vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis 55-aastane mees. BMW ja Volkswageni juhid toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz