Lääne-Virumaal hukkus kaubiku ja sõiduauto kokkupõrkes kolm inimest

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Täna kella 14 ajal juhtus traagiline liiklusõnnetus Rakvere lähedal Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 169. kilomeetril, kus kaubiku ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus kolm inimest.

Liiklusõnnetuses sai surma kaubiku Fiat Ducato juht ning sõiduauto Volkswagen Passati juht ja kaasreisija. Õnnetuse sündmuskohal töötavad politseinikud ning liiklus on ümber suunatud Assamalla kaudu.

Esialgse info kohaselt oli mõlemal sõidukil talverehvid.

Praeguseks on selgunud, et õnnetuses suri Volkswagenit juhtinud 67-aastane mees ja kõrvalistuja 84-aastane naine. Hukkunud kaubikujuht oli 51-aastane mees, kes ei olnud kinnitanud turvavööd.

Politseinikud selgitasid välja, et kaubik oli teekonda alustanud Tapalt ja sõitis Rakveresse, sõiduauto liikumissuuna selgitab uurimine.

Õnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks palub politsei pealtnägijatel helistada numbrile 5329 2883 või infotelefonile 612 3000.

„Kutsun kõiki autojuhte ettevaatlikkusele. Talviste teeoludega harjumine võtab paratamatult veel aega. Pigem sõita piirkiirusest aeglasemalt. Kui roolis olles tunnetad, et ohutult kohale jõudmiseks tuleb maanteel sõita 60 km/h, siis tuleb seda teha,“ ütles Ida prefektuuri operatiivjuht Kalle Kuusik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments