0

Poiss kutsus Uuemõisas valges maskis inimese pärast politsei

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Lamp pumpkin for witch

Haapsalu politsei sai 31. oktoobri õhtul väljakutse Uuemõisa, kus oli nähtud valges maskis inimest. Selgus, et tegemist on halloweenimaskiga.

„Üheksa-aastane poiss nägi valges maskis inimest kortermaja trepikojas liikumas ja kuna ta oli üksi kodus, siis helistas ta politseisse. Tubli laps, õigesti tegi,” ütles Haapsalu politseijaoskonna juht Andrei Taratuhin.

Taratuhini sõnul selgus, et maskikandja tähistas halloweeni, iiri juurtega kõigi pühakute päeva, mil angloameerika maades käiakse maskides ukselt uksele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
naine
naine

tubli poiss tegelikult.Tundub,et laspega on kodus tegeldud ,seletatud,kuidas ühes või teises olukorras käituda.Kujutan ette,et selline poiss ei istu õhtud läbi arvutis vaid suhtleb vanematega,räägib,mis päeva jooksul on juhtunuda ja kuidas koolis lood on.Tublid inimesed !

Arvos
Arvos

Arg nohik nagu rohkem, mitte tubli laps.

juss
juss

Home Alone 7

wpDiscuz