0

Al Bano piletid lähevad nagu soe sai

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

AlBano_press2

Publiku huvi järgmise aasta 3. juunil Haapsalu kultuuri- ja veinipäevadel esineva Itaalia lembelauliku Al Bano kontserdi vastu on tohutu, juba on välja müüdud pool Haapsalu piiskopilinnuse hoovist.

Al Bano on oma 50. lavajuubelil jätkuvalt üks hinnatumaid Itaalia muusika viljelejaid üle kogu Euroopa. Eestis esineb Al Bano esmakordselt ning saabub siia 20 tippmuusikust koosneva saatebändi ja saatjaskonnaga.

Al Bano suurejooneline kontsert toimub Haapsalu Piiskopilinnuse hoovis järgmise aasta 3. juunil, mil Haapsalus toimuvad järjekordsed Itaalia kultuuri- ja veinipäevad. Veinipeo raames täitub Haapsalu Itaalia maitsete, veinide ja muusikaga. Toimuvad näitused ja degusteerimised. Igal aastal külastavad üritust tuhanded Itaalia kultuuri austajad nii Eestist kui ka välismaalt.

Pileteid aasta romantilisemale õhtule on võimalik soetada Piletilevist. Vaid sel nädalal on ühe piletihind 19 eurot. Juba järgmisest nädalast piletihinnad tõusevad.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=m8tV-L-TOoM

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz