0

Noored pesid Haapsalus seinu

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Sessioni nädal algas täna seintepuhastusaktsiooniga, mille käigus puhastas ligi 40 noort täna pärastlõunal Haapsalu algkooli ja põhikooli soditud seinu.

Street Art Jami raames läbi viidud soditud seinte pesemise aktsioon on ürituse korraldajate sõnul selleks, et rõhutada erinevust illegaalse sodimise ja professionaalse tänavakunsti vahel ning näidata, et noored hoolivad ümbritsevast keskkonnast. 

Seintepuhastusaktsioon sai alguse aastal 2012 näitamaks, et Street Art Jam seisab kunsti ja mitte illegaalse tegevuse eest.

Lisaks Haapsalule pesti täna soditud seinu Põlvas, Tallinnas, Valgas ja Tartus, järgmistel päevadel on samalaadsed aktsioonid kavas Keilas, Võrus, Viljandi js Kuusalus. 

17.-23. oktoobrini toimuv tänavakultuurifestival Baltic Session toetab nii urban-kultuuri kui ka meelelahutusmaastikku Eestis ja laiemaltki. Programmis on meelelahutussündmusi ja võistluste seeriaid – seintepuhastusaktsioonid, ilupäev Witness the Beauty, Urban Kirbuturg, Vogue Ball, tänavakunstisündmus Street Art Jam, erinevad peod ning tantsukoolitused maailma staaridega. Festival kulmineerub finaalpäevaga Tallinnas Nordea kontserdimaja, kus astuvad üles nii Eesti kui ka välismaa staarid. 

Fotod Arvo Tarmula

Seintepuhastus. Tarmula01 Seintepuhastus. Tarmula02 Seintepuhastus. Tarmula03 Seintepuhastus. Tarmula04 Seintepuhastus. Tarmula05 Seintepuhastus. Tarmula06 Seintepuhastus. Tarmula07 Seintepuhastus. Tarmula08 Seintepuhastus. Tarmula09 Seintepuhastus. Tarmula10 Seintepuhastus. Tarmula11 Seintepuhastus. Tarmula12 Seintepuhastus. Tarmula13 Seintepuhastus. Tarmula14 Seintepuhastus. Tarmula15 Seintepuhastus. Tarmula16 Seintepuhastus. Tarmula17 Seintepuhastus. Tarmula18 Seintepuhastus. Tarmula19 Seintepuhastus. Tarmula20 Seintepuhastus. Tarmula21 Seintepuhastus. Tarmula22 Seintepuhastus. Tarmula23 Seintepuhastus. Tarmula24

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Video: Noored pesid Haapsalus seinu | Lääne Elu

[…] Galeriid saab vaadata siit: "Noored pesid Haapsalus seinu" […]

kommnoored
kommnoored

pioneerid!

juss
juss

Selle asemel võiks nad sodijatele selgitada, kui nõme see sodimine on! Nad ju teavad, kes seinu sodivad!

Sal Peeter
Sal Peeter

Pärastisest tulemusest fotod puuduvad. Arvan, et graffiti ei kadunud kuskile, jäi ehk vähe tuhmimaks, kui sedagi? Aitab ainult ülevärvimiene. CIF + hari on ainult õrn tuulepuhang sellisele teemale.

nagu
nagu

väidetavalt ilma väetiseta mahetoode

Magu
Magu

Tublid noored.

wpDiscuz