0

Vees olnud kivi ajas abikutsuja segadusse

Liina Valdre

liina.valdre@le.ee

päästeamet

Pühapäeval kell 11.09 sai häirekeskus teate võimalikust abivajajast Noarootsi vallas Elbiku külas meres. Teataja sõnul oli 50 meetri  kaugusel vees kas inimene või kivi.

Lääne päästekeskuse pressiendaja Kristi Kaisi sõnul selgitasid päästjad sündmuskohal välja, et tegemist on siiski kiviga. Põhjus miks Haapsalust reageeriti väljakutsele kahe autoga on Kaisi sõnul selles, et päästjad peavad alati olema valmis halvimaks.

„Kui on vähimgi kahtlus, et tegemist võib olla uppunud inimesega, siis me reageerime alati maksimaalse valmisolekuga ja sellepärast läksid ka Haapsalust välja kaks autot – korrapidaja auto ja põhiauto,” selgitas Kais. Lisaks reageerisid veel üks või kaks Läänemaa komandot.

Kais lisas, et tõsisematele väljakutsetele sõidab operatiiv korrapidaja alati kohale. „Kasvõi sellepärast, et vajadusel meeskonda sündmuskohal turvata,” selgitas ta.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kas
kas

väljakutse tegija joobeastet ka kontroliti?

wpDiscuz