Piirivalvurite riiklik matus muudab Haapsalus liikluskorraldust

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

28. juunil teenistusülesannete täitmisel hukkunud piirivalvurite Renee Karki ja Tarmo Kammeri riikliku leinatalituse tõttu muudetakse kolmapäeva ennelõunal parkimiskorraldust Tallinnas Kaarli kiriku lähistel ja pärastlõunal ka Haapsalus.

Riikliku leinatalitusega seoses on piiratud parkimist Kaarli kiriku ümbruses ning igapäevane liiklus võib olla häiritud sarkade ja saatjaskonna liikumise ajal.

Leinatalitusega seotud liikluskorralduse muudatused puudutavad Tallinnas eelkõige Kaarli kiriku ja rahvusraamatukogu vahetut lähedust. Ennelõunal on seal on parkimine lubatud vaid talitusel osalejatele.

Leinatalitus lõppeb kella 12.30 paiku ning sellest edasi on parkimiskorraldus tavapärane.

Kuna üks sarkadest liigub muldasängitamiseks koos saatjaskonnaga Haapsallu, palub politsei tähelepanelikkust ka täna pärastlõunal Tallinna-Ääsmäe-Haapsalu maanteel liiklejatelt.

Haapsallu jõudes peatub autokolonn Lossipülatsil politseimaja esisel, hiljem suundub Posti tänava kaudu Kreutzwaldi tänavale ja sealt Kalevi tänavale. Peatusmisdkeeld on neil tänavail ajavahemikul kell 13-16.

Fotod: Urmas Lauri
Tänavaremont Haapsalus (urmas lauri) (1)

Tänavaremont Haapsalus (urmas lauri) (2)

Tänavaremont Haapsalus (urmas lauri) (3)

Tänavaremont Haapsalus (urmas lauri) (5)

Leinalintidega politseiauto (1)

Leinalintidega politseiauto (2)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments