0

Hukkunud piirivalvurid maetakse kolmapäeval

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

hukkuunud piirivalvurid

Haapsalu politseijaoskond leinab teisipäeva õhtul hukkunud piirivalvureid Renee Karki ja Tarmo Kammerit. Foto Arvo Tarmula  

Teisipäeva õhtul Voosi kurgus mereõnnetuses hukkunud piirivalvurid Renee Kark ja Tarmo Kammer maetakse kolmapäeval.

Teenistuskohustuste täitmisel hukkunud piirivalvuritele korraldatakse riiklikud matused. Meeste ärasaatmine on kolmapäeval kl 11 Tallinnast Kaarli kirikust.

Läänemaa politseijuhi Andrei Taratuhini sõnul sõidetakse seejärel Haapsallu, kus Renee Kark maetakse samal päeval Haapsalu metsakalmistule. Tarmo Kammer tuhastatakse ja urn maetakse 21. augustil Rooslepa kalmistul.   

Renee Kark ja Tarmo Kammer hukkusid merel patrullides teisipäeva, 28. juuli õhtul Voosi kurgus. Juhuslik möödasõitja märkas kl 19.15 kaldast paari kilomeetri kaugusel töötava mootoriga kohapeal tiirutavat kaatrit ja andis sellest teada merevalvekeskusele. Pool tundi hiljem leidis ta ka paadi lähedalt veest esimese hukkunu. Teise hukkunu leidis Einbi liivade juurest veest piirivalveameti laev Valve.

Lääne politseiprefektuuri pressiseindaja Heiko Leesmendi sõnul ei avalikustata uurimise tulemusi enne järgmist neljapäeva. „Mõistame avalikkuse huvi ning avaldame vahekokkuvõtte uurimise hetkeseisust pärast hukkunute ärasaatmist,” ütles Leesment.
 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Valentin Ossipov
Valentin Ossipov

Tundsin mõlemaid – VÄGA tublid ja kohusetundlikud mehed! Leian, et siin ilkumine piirivalve kallal on, pehmelt öeldes, kohatu. Sügav kaastunne omastele! Ja loo kinnimätsimine oleks lubamatu! Jõudu PPA-le selles.

mina
mina

Minu sügavad kaas tunded. Minu pöördumine ei ole isiku vastased.
Kes meie riigi piiri valvavad?. Kes vastutab nende hukkumise ees?Hukkumise põhjused ei ole selgunud, kuidas on võimalik matuseid pidada? Mille eest meie maksame maksuid? Kas mina ja minu perekonna liikmed saame usaldada riigi, piirivalvet ja politseid, kus lääne-maal politseinikud lasevad endale kuuli pähe ja piirivalvurit uppuvad ja sellega tagavad turvalisust elu lääne-maal?

04:51
04:51

Mina,mine maga veel natuke.

issandjumal
issandjumal

PIIRIVALVE VÕIKS MEILE SELGITADA, KUIDAS ON VÕIMALIK UJUMISVESTIGA UPPUDA

IRWQ
IRWQ

Seda tahaks tõesti teada – kui see on nii , siis tuleks ju lõpetada päästevestide kohustuslik kandmine !

kont
kont

Juba on kõik ära unustatud. Olid inimesed olemas paar päeva tagasi ja nüüd ei mäleta neid enam keegi.
Võin väita, et Renee Kark ei osanud üldse ujuda.
Tundsin teda isiklikult 26a tagasi, viimati rääkisime juttu1a tagasi.
Võin väita, et tegu oli mehega, kes isegi kärbest ei tahtnud tappa, rääkimata alkoholi tarbimisest võin öelda, et mees ei tarbinud alkoholi peaaegu üldse.
Politseijuht Vaher ajab järjekordselt valejuttu. Seal oli kindlalt tegu politsei poolt rikkumistega.

wpDiscuz