Nõva orienteerumispäevaku võitsid Andrus Viilma ja Jaanika Paalmäe

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Orienteerumine

Orienteerumine. Foto: arhiiv

Hooaja viimane ehk seitsemenda päevak peeti 25. mail Nõval. Rajameister oli Arne Kivistik. Pikima raja kiireim mees oli Andrus Viilma ja kiireim naine Jaanika Paalmäe. Keskmisel rajal olid parimad Marika Meister ja Ike Lilleorg. Lühimal Samuel Kastepõld ja Kertu Kaljuveer.

Hooaja viies orienteerumispäevak toimus Valgeväljal, kus rajad valmistas ette Margus Krips. Parimad olid Andrus Viilma ja Erika Kalda; Aivar Leht ja Marika Meister; Reet Rohi ja Tormi Ulm. Kuna samaaegselt peeti ka ülemaailmset orienteerumispäeva, sai iga osaleja ka vastava diplomi.

Järjekorras kuues kolmapäevak toimus Paliveres, kus rajameistriks oli Mati Kallemets. Parimad olid Renek Loorens ja Jaanika Paalmäe; Mehis Küla ja Helle Rennu; Lauri Tanner ja Karen Loorens. Lisaks oli päevakul ka rattaorienteerumiserada, mille parim oli Taaniel Tooming Põlva orienteerumisklubist. Parim läänlane rattarajal oli Renek Loorens.

Järgmine orienteerumispäevak peetakse 7. septembril Rooslepas. Juuli lõpus peetakse aga Peraküla-Haapsalu orienteerumisvõistlus, kus esimesel päeval võisteldakse Haapsalu vanalinnas, teisel Nõva rannamännikus.

Maikuu jooksul panid orienteerujad end proovile ka teistel võistlustel. Eesti meistrivõistlustel lühirajal oli Ülle Raudsepp N55 klassis üheksas.

Mai lõpus toimunud Tallinna lahtistel meistrivõistlustel lühirajal võitis N21 klassi tihedas konkurentsis Erika Kalda pronksmedali. Raja lõpuosas tehtud viga kahandas kolmeminutilist edu neljanda koha ees lõpuks vaid 3 sekundile. Ülle Raudsepp (N50) oli 12. ja Neeme Kalda (M21) 17.

Orienteerumisklubi Okas

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments