Eesti laul ei pääsenud Eurovisioni finaali

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Jüri Pootsmann Eurovisionil. Wikipedia

Eesti laul "Play", mille esitas Jüri Pootsmann, ei pääsenud 61. Eurovisioni lauluvõistluse finaali.

Eile õhtul Rootsis peetud esimesest poolfinaalist pääsesid edasi Aserbaidžaan, Venemaa, Ungari, Holland, Horvaatia, Austria, Armeenia, Tšehhi, Küpros ja Malta. 

Tulemused selgusid publiku ja žürii ühisel otsusel.

Eurovisioni teine poolfinaal on 12. mail ja lõppvõistlus 14. mail.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
.
8 aastat tagasi

Pootsman , pootsman , pootsman .

IRW
8 aastat tagasi

No edasisaamine oleks olnud imede valdkonnas – sellise lauluga pole mõtet isegi katsetama minna , põrumine oli juba ette teada

Vanamees
8 aastat tagasi

Seda oli arvata.

Kapten
8 aastat tagasi

Möla maha, otsad lahti ja minek!!

Tyyrimees
8 aastat tagasi

See pootsman oli vilets

aga
8 aastat tagasi

Tšehhi lauljataril oli väga võimas ja ilus hääl, ja lisaks pole see riik kunagi finaalis olnud.Nii et õnnitlused Tšehhimaale.Mis muidugi ei tähenda ,et meie laul halb oli.Tegelikult väga hea laul ja Jüril võimas hääl.Tõesti kahju,et edasi ei saanud.

lugeja
8 aastat tagasi

Jah, sellel aasta oli see objektiivne paratamatus, kui vaadata kõikvõimalikke üleeuroopalisi ennustusi ja edetabeleid, Saksamaal oli ta näit kuskil 30-ndal kohal. Samas oleks võinud Tšehhi asemel edasi pääseda, mis sai Rootsi autorite tõttu Rootsilt kindlasti kõrged punktid. Eesti koht ilmselt kas 11 või 12, kui peale finaali hääletustabelid väldatakse, siis näeb, kui palju puudu jäi. Eesti Laulu finaalis meeldis Jüri esitus, isegi ta kostüüm, rohkem. Rootsist sellel aastal 12 laulu autorid, mida siin ikka tahta…