0

Talgulisi ootab Läänemaal 104 talgupaika

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Talgud Mäemõisa pargis

Talgud. Foto: arhiiv

Praeguse seisuga on laupäeval peetavaks „Teeme ära!” üle-eestiliseks talgupäevaks Läänemaal registreeritud 104 talgut, kuhu ootatakse enam kui tuhandet talgulist.

Kõige aktiivsemaid talgukorraldajad on Lääne-Nigula vallas, kus on registreeritud 29 talgupaika. Lääne-Nigulale järgnevad Ridala 24 ja Lihula 13 talgupaigaga. Haapsalus on registreeritud ainult viis talgupaika.

Kõige rohkem talguid on seotud heakorratöödega, kus koristatakse külaplatse, spordiväljakuid, teepervi ja taluõuesid. Näiteks korrastatakse heakorra talgu raames Risti park ja tänavad seal vedelevast prügist.

Talguid saab registreerida kuni 7. maini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz