Läänemaa JK Haapsalu kaotas soomlastele

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

jalka pilt

Läänemaa JK Haapsalu. Foto: erakogu

Läänemaa JK Haapsalu kaotas laupäeval viimase hooajaeelse kontrollmängu soomlaste teise liiga meeskonnale Pallo-Iirotile 0:9.

Kalevi staadioni kunstmuruväljakul peetud kohtumises haarasid soomlased agressiivse mängustiiliga ohjad ja läksid 15 minutiks juhtima kolme väravaga. Poolaeg lõppes seisuga 0:5. Teisel poolajal lõid soomlased veel neli väravat.

Läänemaa JK Haapsalu treener Aavo Tomingas ütles, et mängu eesmärk oli proovida tugevat vastast. „Tugev vastane toob meie nõrgad kohad paremini välja,” põhjendas Tomingas.

Tominga hinnangul jäi meie tegutsemine keskväljal soomlastele selgelt alla. „Keskväljalt pall ründeliinile ei jõudnudki,” rääkis Tomingas.

Suureskooriline kaotus treenerit ei morjendanud. Tominga hinnangul mängib Pallo-Iirot Eesti meistriliiga meeskondadega samal tasemel.

Läänemaa JK Haapsalu on tänavu võitnud kuuest kontrollkohtumisest viis, väravate vahe on 27:17 läänlaste kasuks.

Hooaeg algab laupäeval, mil Haapsalu kunstmuruväljakul võõrustatakse JK Kernu Kadakat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ukuaru
8 aastat tagasi

soomlaste punt oli jah ikka väga asjalik.