Lääne Elu paberleht laupäeval, 27. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20160227

Savisaarlane Karilaid saab uuesti kohalike keskerakondlaste juhiks

Üle Eesti käib Keskerakonnas vihane heitlus Edgar Savisaare ja Kadri Simsoni toetajate vahel. Läänemaal on ülekaalus savisaarlased, kuid vähemalt kaks erakondlast on protestiks välja astunud. Keskerakonna Läänemaa aastakoosolekule koguneb täna ligi 100 inimest. Ainus kandidaat Läänemaa keskerakondlaste juhiks on riigikogu liige, Savisaare pooldaja Jaanus Karilaid.

Märjamaa süüdistab Läänemaa uut teehooldajat trikitamises

Raplamaal ja nüüd ka Läänemaal riigimaanteid hooldav OÜ Warren Safety võitis mullu Märjamaa vallateede hooldamise riigihanke, kuid ettevõtte maksuvõla tõttu ei saanud vald võitjaga lepingut sõlmida. Vallaametnikud süüdistavad teehooldajat trikitamises, firma juhatuse liikme Tiit Ploomi sõnul on nende süüdistamine aga meelevaldne.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ja
8 aastat tagasi

Ka linnas on just kõnniteed nagu sigade poolt songitud Lihula tn ja Tallinna tn v a kaubamaja esine. Kui kylmetab, siis läheb ägedaks kondimurdmiseks. Kuhu on kadunud need pisikesed sahad mis igal aastal kõnniteedel toimetasid. Autos istuja sellest ju aru ei saa.

Wendre
8 aastat tagasi

Tundub, et Paliveres see talv lume lükkamisega ikka “väga hästi” . Seda lumepudru on ikka kõik kohad täis. Sahk on vist katki juba pikalt?