0

Kullamaa koolis oli algklasside tervisepäev

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Läinud nädalal, kui algklasside õpetajad olid Lihulas liikumise ja toitumise õpetajaraamatu koolitusel, oli võimalus pidada I-IV klassi õpilaste tervisepäeva.

Kogu koolipäeva jooksul said lapsed teadmisi ja oskusi tervise teemal. Oli kuus töötuba, näiteks liikluse töötuba (läbiviijad Solveig Edasi ja Sirje Treimann), esmaabi töötuba (Irene Luts) ja heade abiliste töötuba (Sirje Viljastu ja Gerli Seina õpetuse järgi valmistati helkureid).

Kehalise kasvatuse õpetajad Viive Karnau ja Peep Jõevee korraldasid mängude tunni. Lapsevanemad Anu Huugen ja Marika Priimägi  õpetasid tervislikke smuutisid tegema. Kolme hulgast valisid lapsed maitsvamaks kapsalehtedest, avokaadost ja apelsinimahlast smuuti.

Päev läks korda. Õpilastele meeldis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz