Haapsalu linnavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Kastani ja Männi tänava äärse elamuala detailplaneering

Haapsalu linnavalitsuse 03.06.2015 korraldusega nr 316 on vastu võetud Kastani ja Männi tänava äärse elamuala detailplaneering.
Üldplaneeringut muutev detailplaneering avalikustatakse ajavahemikul 21.9.–19.10.2015 Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.
Planeeritakse riigile kuuluvat reformimata riigimaad, planeeringu algatamise ettepaneku tegi linnale Maa-amet. Detailplaneeringuga tehakse linna üldplaneeringu muutmise ettepanek: vähendada viiekorruseliste hoonete maa-ala, planeerida osa viiekorruseliste korterelamute maast üksikelamumaaks.
Planeeringuga on kavandatud 26 elamumaakrunti, millest 20 on üksikelamukrundid, 4 korterelamute krundid, 2 krunti on ajutised, mis on ette nähtud liita olemasolevate naaberkruntidega parkimiskohtade tarbeks. Planeeritakse 1 üldkasutatava maa krunt puhkealaks Kuuse–Männi tn ääres, 4 transpordimaa krunti juurdepääsutänavateks.
Planeeritud kruntidele määratakse sihtotstarbele vastav ehitusõigus, hoonestustingimused, liiklus- ja parkimiskorraldus, tehnovõrkude põhimõttelised asukohad, haljastuse ja heakorra põhimõtted.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments