Galerii: Näituse avamine Haapsalu lasteraamatukogus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu lasteraamatukogus avati täna Eesti mudilaste joonistuste näitus „See on ohtlik“. Kuni oktoobri keskpaigani näeb seal lasteaialaste ettekujutust sellest, kus varitsevad meie argielus peamised ohud. 

Haapsalu linna algkooli värskeid õpilasi tervitas näituse kõrval Napo, kelle käest üks laps sosinal päris: „Oled sa mänguasi või inimene?“ Napo jättis vastuse enda teada. Kallistusi ja käepigistusi sai tööriietes vahtkummimehike ohtrasti.

Fotod: Arvo Tarmula

Lasteraamatukogu Näituse avamine lasteraamatukogus 1 Näituse avamine lasteraamatukogus 3 Näituse avamine lasteraamatukogus 4 Näituse avamine lasteraamatukogus 10 Näituse avamine lasteraamatukogus 9 Näituse avamine lasteraamatukogus 8 Näituse avamine lasteraamatukogus 7 Näituse avamine lasteraamatukogus 6 Näituse avamine lasteraamatukogus 5

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments