Lääne Elu paberleht neljapäeval, 9. juulil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

0907esikaas

Järjekordne ettevõte koondas töötajad ja kolis Haapsalust minema

Puidutoodete disainimise ja valmistamisega tegelnud Nedholm Design OÜ lõpetas Haapsalus Kiltsi teel asuvas tootmishoones tegevuse. Loe täpsemalt Lääne Elu paberlehest.

Haapsalus algasid kuuma klaasi päevad

Haapsalu 10. klaasipäevad lõhuvad klaasikunti piire, eksponeerivad inetust ja vormivad sulaklaasi arbuuskoores. Loe täpsemalt Lääne Elu paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kaasamõtleja
8 aastat tagasi

eelpool kõnelejatel õigus. Õnneks on nii ÜRO kui ka Euroopa strateegilised suunised väga selged- maailmamajandusel soovitatakse väga kiiresti ümber struktureeruda ja seda taas väiketootmiste, maheviljeluse jms. suunal. Kellel suurem huvi, saab nende dokumentidega ka netis kergesti tutvuda. Maailma tipppoliitikud, teadlased, mõtlejad on lisaks jutuajamisele jõudnud ka selliste põhimõtete ellurakendamisele. Niiet ei maksaks arvata, et “jääme vanasse aega toppama” vaid vastupidi- tänapäevane, innovatiivne lähenemine majanduse ja ühiskonna arengule on see, mis liigub tasakaalustatult ning kogukonna arengut toetades hoopis teistsuguse mõtteviisi poole, kui seni domineerinud on. Ja sinna hulka kuuluvad tugevad, isemajandavad, kohalikke kaupu ja teenuseid tootvad külad, linnad, alevid. Paraku on… Loe rohkem »

läänlane
8 aastat tagasi

Ajad on paraku teised jah, aga kui maailma majandus sellisel moel edasi läheb, kriis kriisi otsa, miljonid- triljonid haihtuvad kuhugile mustadesse aukudesse, siis sel mehel, kel on maalapp ja pea ning käed-jalad veel töökorras- saab oma lauale ikka veel söögipoolise.

võõraste heaks
8 aastat tagasi

orjates pole meil tulevikku, maa on meid toitnud ,mitte supermarketid ja pangad

võib maad harida
8 aastat tagasi

…paraku on ajad teised. Või siis jääme sellesse aega toppama, kui öeldi, et põllumees põline rikas? Ma päris kindel ei ole.