0

Taeblas oli Suvevolle 4. etapp

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Taeblas jätkusid peale jaanipühade pausi Suvevolle võrkpallivõistlused. Järjekorras toimus juba neljas etapp ja ühtlasi jõudis suvine võistlussari sellega poole peale. 

Osales neli naiskonda ja kaheksa meeskonda.Naiskondadest saavutasid võidu Kadi lehtpuu, Kaire Kuura, Maili Jaaska. Meeskondadest oli neljanda etapi parimad Keiro Jõgisalu, Rain Kaasik, Urmas Koppe, Madis Jõgisalu.

Kui pool võistlussarjast on lõppenud on naistest juhtimas Kadi Lehtpuu 52 punktiga. Talle järgneb Maret Valk 50 punktiga. Seda, et paremusjärjestus on väga tihe, näitab see, et 3-6 koha omanikel on kõigil võrdselt 44 punkti.
Meestest on liider Keiro Jõgisalu 49 punktiga. teisel tabelireal on Lauri Loorits 46 ja kolmandal Meelis Nukki 42 punktiga. parim noor on Lauri Loorits ja parim veteran Aivar Pärnpuu, kes on üldtabelis väga kõrgel viiendal kohal.

Fotod: Enn Kerge

suvevolle suvevolle1 suvevolle2

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz