Tuhande euro eest alkoholi varastanud mees läks vangi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Pärnu maakohus mõistis varguses süüdi  32aastase Aleksei ja karistas teda vangistusega üks aasta, seitse kuud ja 18 päeva.

Aleksei käis mullu kolme kuu jooksul Tallinnas ja selle lähiümbruses kokku kaheksa korda vargil.

Mullu aprillis varastas Aleksei ühest Tallinna kohvikust 720 eurot maksnud mobiiltelefoni. Mullu mais käis Aleksei vargil neli korda ja varastas Keilast Alexela tankla kauplusest viis telefonikaarti, kompvekke, šokolaadi ja nätsu kokku 31 euro eest. Sauelt Olerexi tanklast varastas Aleksei 103 euro eest sigarette, energiajooki ja nätsu. Laagri Neste R-kioskist varastas Aleksei 111 euro eest alkoholi.

Juunis varastas Aleksei Keilast Grossi poest kokku 155 euro eest hambapastat, suuvett ja kompvekke ning Turba poest 67 euro eest šokolaadi.

Juulis varastas Aleksei Keilast Grossi poest kokku üle 220 euro eest hambapastat, õhuvärskendajat, šokolaadi ja näokreemi.

Juunis käis Aleksei kolm korda vargil ka Läänemaal ja seda ühe päeva jooksul ning varastas Uuemõisa Konsumist üle 1000 euro eest alkoholi.

Kõige selle eest läheb Aleksei vangi, peab tasuma 885 eurot kohtukulu ja hüvitama kannatanud ettevõtjaile tekitatud ligi 2 400 eurot kahju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübe
8 aastat tagasi

Nihujaa. Seda venda oleks meil hädasti vaja….

kübele
8 aastat tagasi
Reply to  Kübe

Sul oleks tõesti vaja hambapastat, suuvett ja nätsu, et suud puhastada. Kas sa sööd ka sellise suuga. Peened, keelt valdavad daamid peavad lausa punastama su teksti lugedes.

pook
8 aastat tagasi

1000€ eest alkohol on mõnusalt ära joodud. 885€ kohtukulu ja 2400€ kahjust võite oma suu puhtaks pühkida. Heal juhul võite selle saada vedeldatud kujul pärast põies toimunud ümbertöötlemist.