0

Kullamaal oli vibufestival

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

vibu Foto. Ragne Nikkel

Kullamaa vibuvõistlus. RAGNE NIKKEL

Eelmisel nädalavahetusel oli Kullamaal vibufestival. Juba viiendat aastat korraldatav vibuvõistlus looma mulaažide pihta ei ole minetanud populaarsust.

Kuigi välisriikide võistlejaid oli vähem kui mullu, oli seda suurem huvi kohalikel sportlastel. Osales 109 võistlejat Eestist, Lätist, Leedust ja Soomest 21 vibu- ja vanuseklassis. Esimesel päeval oli kaks kvalifikatsiooniringi 24 märgiga Kullamaa tehisjärve ümbruses ja teisel päeval veerandfinaal Kullamaa Rohumäel ja poolfinaalid ning finaalid Kullamaa keskkooli staadionil.

Medaleid, karikaid, diplomeid ja sponsorauhindu jagus kõikidele vibu-, taseme- ja vanuseklassidele.  Suured tänusõnad kõikidele võistlejatele ja toetajatele.

Aare Lauren

Lääne Vibulaskjad

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz