6

Eesti on valmis vastu võtma 200 pagulast

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

REF Taavi Rõivas (1) urmas lauri'

 

Eesti panus pagulaskriisi lahendusele on umbes 100 inimest aastas kahe aasta jooksul, peaminister Taavi Rõivase (pildil) sõnul on selle numbri juures massimmigratsioonist rääkimine Eestis põhjendamatu, kirjutas Postimees.

Eelmisel nädalal ööl vastu reedet jõuti Euroopa Ülemkogul kokkuleppele jaotada Euroopas vabatahtlikkuse alusel ära kokku 60 000 põgenikku. Nüüd tuleb leppida kokku, kui palju on iga riik valmis vabatahtlikult panustama

«Valitsus leiab, et ka meie peame panustama probleemi lahendamisse, kuid seda võimaluste piires ja vastavalt riikidevahelisele kokkuleppele,» ütles peaminister. Rõivase sõnul ei saa veel konkreetset numbrit välja öelda, kuid Eesti jaoks on proportsioon 100 inimese ringis aastas kahel aastat järjest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tont.
Tont.

Aga mulle meeldib küll üliväga mõte,et Taavi väimees on neeger. Kusjuures mitte tavaline,vaid mõne vana suguvõsa pealik ja moslem. Ja kuna erinevus rikastab,siis võiks Taavist saada äia neljas naine…

Kübe
Kübe

Täitsa lõpp. Hakka või usklikuks. Taarausku….

Anonüümne
Anonüümne

Ärge hirmutage Kübet-mine tea mida meeltesegaduses ette võtab-astubki kuhugi tundmatusse kohta ja kas leidub vajadusel seda abikätt, mis ta sealt sügavikust välja aitab.Eestlasel pole ju valvureid vaja, kes põrgukatlast välja hakkavad ronima, selle tõmbavad kaaslased kohe tagasi. Mitte nagu teised rahvused.

Kübe, mida sa selle lõpuga nüüd nii väga kiirustad. Tuleta meelde mitu korda oleme me pidanud maailamlõppu üle elama. See on üks lõputa lugu.

Ei ole pimedust, ei ole valgust.
Ei ole lõppu, ei ole algust.

Kübele
Kübele

Kübe – astu reformi erakonda. Kiriku funktsioone täidab siis televisioon. Nagu hommikul teleka lahti teed nii hakkab kohe jutlus pihta. Mõtle milline aja kokkuhoid. Armulaual saad lonksu taalia peeti ja kartuli krõpse ka veel.

Üllatavalt kiire meelemuutus
Üllatavalt kiire meelemuutus

Just nädal aega tagasi rääkis see sama juudapoeg et pagulasi sisse ei võeta… Juu siis on brüsseli onud näpud sahtlivahele lükanud vahepeal ja onu merkel on kohvile kutsunud jälle ega muidu juudapoeg ei uluks siin koonuga brüsseli poole jälle. Oma rahvas on näljas ja paljas aga juu siis neegrite heaolu tagamine olulisem.

Uskmatu+Toomas.
Uskmatu+Toomas.

Pika arupidamise peale leidis valitsus,et sada korteri on meie riik võimeline ehitamasest sada pagulast tähendab vähemalt kolmsada inimest sest peagi on perekonnad järel.Tallinnas ehitatud munitsipaalkorterid oma inimestele oli kuradist,pagulastele aga ….? Ega pagulaste arv pole tegelikult meie asjapulkade otsustada vaid niipalju kui suured ütlevad muidu ei lasta poissi enam otsustajate laua taha.
Täpselt nagu vene ajal-käib kõva võitlus tagajärgedega aga mitte põhjustega kui põhjuseid mainid oled kremli troll.

wpDiscuz