Lääne maavalitsus kutsub osalema ühistranspordi uuringus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Buss nr 2. Foto: Arvo Tarmula

Foto: Arvo Tarmula

 

Lääne maavalitsus kutsub läänlasi osalema ühistranspordi uuringus. Peale Läänemaa elanikele on uuringus oodatud osalema ka inimesed, kes vajavad ühistransporti Läänemaal asuvasse suvekodusse sõitmiseks või Hiiumaale ja Saaremaale reisimiseks.

Uuring viiakse läbi seoses planeeritava Lääne maakonna avaliku bussiliiniveo hankega, teatas maavalitsuse pressiesindaja Maris Saar. Uus hankeleping hakkab kehtima eeldatavalt 1. jaanuaril 2018. Uuringu käigus kogutud ettepanekute põhjal tehakse muudatusi Lääne maakonna maakonnaliinide ja Haapsalu linnaliinide sõiduplaanides.

Uuringus osalemiseks tuleb täita küsitlusankeet maavalitsuse kodulehel www.laane.maavalitsus.ee.

Küsitluses uuritakse, missugustest marsruutidest ja väljumistest kõige rohkem puudust tuntakse, mis on bussitranspordis suurimad probleemid jne. Esitada saab ka oma ettepanekuid ühistranspordi kohta Läänemaal.

Uuringus osalemine on anonüümne. Küsitlus on aktiivne kuni oktoobri lõpuni.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vilxsile,brigadir.
8 aastat tagasi

kui saaks teada mis päreval ja mis kell asi oli saaks mehele
viisakus nöudeid selgita.

juss
8 aastat tagasi

Miks inimesed aru ei saa, et TASUTA asju pole olemas!

riigikokutaja
8 aastat tagasi
Reply to  juss

on küll jussike

vilx
8 aastat tagasi

Ma ei soovi üldistada linnaliini bussijuhtide ebaviisakat käitumist,sest enamus neist on väga sõbralikud ,kuid üks hiljutine vahejuhtum oli selline.Nimelt väisas Haapsalut nimekas väliseesti kirjanik,kes kasutas linnas liikumiseks bussiliini nr.2. Oma küsimusele pileti maksumuse kohta,vastati ,kas ta on kirjaoskamatu,et ei oska lugeda bussis ülesriputatud teadet,kus kõik vajaminev kirjas.Ma ei rõhuta ka seda,et tegu oli välismaa kodanikuga,sest Haapsalut külastavad ju ka Eesti teiste linnade elanikud,kes tõesti ei taipa bussi astudes kohe teateid lugema hakata! Igal juhul mõtlemapanev vahejuhtum!

see
8 aastat tagasi
Reply to  vilx

näitab veelkord, kui tark tegu oli tallinnas kehtestada tasuta ühistransport, kõik sellised piinlikused ja arusaamatused jäävad sellega ära.
millal meie juhtmetel see arusaam tekib, et raha pole kõige tähtsam siin elus, vaid viisakas läbisaamine omavahel

millal
8 aastat tagasi

hakkavad inimesed ka normaalselt Asukülla laupäeva õhtul saama, sõjast on juba 70 aastat möödas, vallavaene on Asuküla rahva hoopis ära unustanud , kui omal uus auto taguotsa all ja vaba voli kasutada

kõigepealt
8 aastat tagasi

avaldage see uuring , mis läks maksma 2 milj. krooni ja tehti juba äraunustatud ajal

kõigepealtile
8 aastat tagasi
Reply to  kõigepealt

Mis sa vana asja enam otsid. Seesugune uuring on täna juba ajast ja arust.

sinna auku
8 aastat tagasi
Reply to  kõigepealtile

seda raha maetakse ja tegelt juhtu midagi