0

Anett Vilipuu ja Ulrika Tülp on Eesti meistrivõistlustel resultatiivsed

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Anett Vilipuu

Foto: arhiiv

 

Läänemaa kaks naisjalgpallurit – meistriliigas mängiv Anett Vilipuu (fotol) ja esiliigas mängiv Ulrika Tülp – on hooaja esimesel poolel näidanud üliresultatiivset mängu. Tallinna FC Levadias mängiv Anett Vilipuu on Naiste Expertliiga seitsme vooru järel kümne löödud väravaga väravalööjate edetabelis kõrgel teisel kohal.

"Olen olnud väga enesekindel," ütles Eesti rahvusnaiskonna poolkaitsja Anett Vilipuu. "Palju olen löönud väravaid ka mängu lõpus, kus minu löögid on otsustanud mängu saatuse. Usun, et hea hoog jätkub ja suudame ka klubiga kohta parandada."

Anett Vilipuu koduklubi Tallinna FC Levadia on Expertliigas praegu kaheksa võistkonna hulgas, kolmandal positsioonil.

Samuti on kümme väravat löönud esiliigas FC Kuressaare eest mängiv ekskoondislane Ulrika Tülp. Tema juhib sellega kindlalt esiliiga väravalööjate edetabelit. Esiliigas mängib seitse naiskonda ja FC Kuressaare paikneb praegu neljandal tabelireal.

Kindlasti väärib märkimist fakt, et FC Kuressaare koosseisus teevad sel hooajal kaasa tervelt viis Taebla naisjalgpallurit. Nii Anett Vilipuu kui ka Ulrika Tülp on jalgpalluriteed alustanud suuresti Taeblas.

Jaanus Getreu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz