0

Peremehetu ehitise hõivamine

Kylaline

info@le.ee

Hanila vallavalitsus teatab Vabariigi Valitsuse 8. augusti 1996. a määrusega nr 211 kinnitatud „Peremehetu ehitise hõivamise korra” punkti 9 kohaselt, et on peremehetu ehitisena arvele võtnud Lääne maakonnas Hanila vallas Vatla külas Vatla tee 6a asuva pooleliloleva korterelamu, viimane teadaolev omanik oli Vatla kolhoos.
Vastuväiteid nimetatud ehitise peremehetuse või selle kohaliku omavalitsuse poolt hõivamise kohta palume esitada kirjalikult Hanila vallavalitsusele aadressil Keskuse tee 3, Kõmsi küla, Hanila vald, 90102 Lääne maakond, või e-aadressil vv@hanila.ee hiljemalt 22.
juulil 2015.
Hanila Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz