0

Detailplaneeringu osaline kehtetuks tunnistamine

Kylaline

info@le.ee

21. aprilli otsusega nr 104 tunnistas Ridala vallavolikogu maa-ameti ettepaneku ja detailplaneeringu koostamisest huvitatud isiku avalduse alusel osaliselt kehtetuks Kirss Grupp OÜ koostatud Haapsalu golfikeskuse detailplaneeringu Öörde katastriüksuse (katastritunnus 67401:007:0171, asukoht Valgevälja küla, Ridala vald, detailplaneeringu positsioon nr 28) osas.
Detailplaneeringu osalise kehtetuks tunnistamisega korrigeeritakse maa kasutamise katastrisihtotstarvet kinnistul, mis kuulub Eesti Vabariigile ja mille detailplaneeringut ei ole asutud ellu viima.

Ridala Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz