Galerii: Politseinikud õppisid Tamme ristmikul videomenetluse tegemist

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12

Täna pärastlõunal võis Haapsalus Tallinna maantee ja Tamme tänava ristmikul näha hulganisti politseinike, kes õppisid videomenetluse tegemist ja üks osa koolitusest toimus ristmikul.

„See on menetluse kiiruse tõstmiseks, et ei peaks täitma nii palju pabereid, vaid võtta tunnistus videosse,“ ütles politsei pressiesindaja Heiko Leesment.

Videosalvestised hakkavad asendama kirjalikku tunnistust ja nii muutub näiteks kiiruseületamise menetlus inimese jaoks poole lühemaks.

Fotod: Arvo Tarmula

politsei (1) politsei (2) politsei (3) politsei (4) politsei (5) politsei (6) politsei (7) politsei (8) politsei (9) politsei (10) politsei (11) politsei (12)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ment+Haller
9 aastat tagasi

ikka ajumaht ka…see oli Mailisele abiks ehk…

Mailis
9 aastat tagasi

Välimus….kehakaal…..mul on teist, kommenteerijad, ikka kahju küll, oi kui kahju!

kommenteerijatele
9 aastat tagasi

jaa, kui ajud puuduvad, siis ei ole ka ilusast trimmis kehast kasu…

pook
9 aastat tagasi

Kusjuures piltide peal pole kõik, on ka veel hullemaid, lausa jäämägesid. Aga üldiselt on politsei taktika õige. Paralepas hoiab korda Paralepa Põder. Peletab minema kõik jalgratturid, tervisejooksjad ja muidu metsas jalutajad. Vajadusel annab mittekuuletujatele jalaga suraka. Rahvas on nüüd sunnitud istuma autodesse ja rohkem aega autoga sõites veetma. Need, kes ennem Paralepas jalutasid, kõnnivad rohkem linnatänavatel ja eriti õhtusel ajal. Kuna varsti tõusevad trahvid 2,5 korda, siis saabki politsei rohkem ja kiiremini autosõitjaid trahvida ja jalakäijaid, kes pärast päikeseloojangut ilma helkurita linnatänavatel hulkumas. Kõik on peensusteni läbi mõeldud ja sellepärast ka need videomenetluse õppused. Muidu ennem läks protokolli kirjutamisega mitukümmend… Loe rohkem »

Teadja
9 aastat tagasi
Reply to  pook

Sul Pook ùleval kóik korras vói?Sina Paralepas jooksmas ei käi,aga mina käin aastaid.Pòder vòib sind kùll unes kummitada,aga jooksjaid ohustavad Paralepas lahtised koerad.Ja koeraomanikud ,iga kord kui peni lahti siis…..! Kaua vóib eeskirjadele sùlitada.

Posti+Mees
9 aastat tagasi

lihtne..higistamine aitab kehakaalu vähendada…seda ju Paikuse ülisalajasel koolitusel õpetati…
Terve Haapsalu naerab ja mõnitab ju neid debiilikuid..kasvõi see ehitusvahust kuju Uuemõisas eelmine suvi..

haapsalu
9 aastat tagasi

õues15 kraadi sooja ja neil seljas paks talvejope nalja teed vä.Kujutan ette kuidas nad hauduvad kui autos istuvad päris kahju neist,

Posti+Mees
9 aastat tagasi

palju nendel üle kilogrammilistel IQ ka on+
sellest ei juleta rääkida…ikka üle 50 loodan?

haapsalu
9 aastat tagasi

kuidas te aru ei saa et iga kord kui on mõni politei pilt kohe hakkab jutt nende kehakaalust politsei ei tohiks ajakirjanikul ennas pildistada lasta las pildistab ainult autot ja seda helkur vesti.

kehakaal
9 aastat tagasi
Reply to  haapsalu

piltidel olevatel ametnikel on ju seljas kuulivestid, mille peal paks talvejope ja seejärel helkurvest. mina ei julge küll kedagi sellest seltskonnast ülekaaluliseks nimetada…

keenjused
9 aastat tagasi

päris hea koha valisid koolituseks. kõige debiilsem ja kitsam ja ebaloogilisem kamikazede rist. blokkisid pool teed ära oma massiga.

kohalik
9 aastat tagasi

ühel politseil akkab sealt kõht kus peaks rind olema tehke koolitusi see on väga hea aga arstlik kontroll peaks ka olema

kohalikule
9 aastat tagasi
Reply to  kohalik

Alusta elu endast.

kohalik
9 aastat tagasi
Reply to  kohalikule

ma ei saagi alustada elu sinust ikka endast,olen heas vormis 178 pikk ja 65 kg naisterahvas tegelen spordiga muide omast tahtest aga politseil peaks see kohustuslik olema saan aru,et see puudutas sind aga kole on see tõesti .

kohalikule
9 aastat tagasi
Reply to  kohalik

Ei puudutanud mind, sest mul pole vormiga samuti probleemi. Aga arvan, et kui mina olen normis ja vormis, siis on see minu õnn ja püüan ikka näha igas teises kehas eelkõige inimest. Nii võime me vihata ka vanurit, kes kergelt vaarub, pannes mõtted lugusid looma, et ühel päeval olen ka mina selline….koristage see pilt…. mul on õigus näha ainult head ja ilusat siin ilmas.

kohalik
9 aastat tagasi
Reply to  kohalikule

tore ,et oled vormis ja normis ilusat vananemist ja päikest