0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 12. mail

Avatar

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

lel1205001

Martna vallas on korjatud 212 allkirja vallavanema Tiiu Aaviku toetuseks

Kogunevale volikogule üle antavale avalikule pöördumisele on allkirja andnud 212 inimest, kes leiavad, et vallas on toimiv vallavalitsus, allasutused töötavad, Tiiu Aavik on arvestanud reaalseid võimalusi ja vastu võtnud kaalutletud otsuseid.

 „Soovime, et säiliks stabiilsus ja alustatud projektid saaksid lõpule viidud,” seisab pöördumises. Selles kirjutatakse veel, et volikogu esimees Indrek Urbas peaks valda käsitlema kui tervikut ja jätma kõrvale isiklikud huvid, arvestama kogukonna huvide ja arvamustega.

 

Masuudimahutite mahavõtmine tekitas endise kalkunifarmi lähedal reostuse

Keskkonnainspektsioon peatas Ridala vallas Laheva külas masuudimahutite demonteerimise, kuni on kõrvaldatud mahutitest maha voolanud masuudireostus.

Keskonnainspektsiooni Läänemaa büroo juhataja Tõnis Ulmi sõnul otsustas maaomanik Laheva külas oma maal asuvad kaks kütusemahutit maha müüa. Kui mahutid omandanud firma neid lammutama asus, voolas mahutitest maha masuudijääke.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz