0

Päästeamet: Haapsalus, Virtsus ja Vätse külas põles kulu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

päästeamet

25. aprill kell 15.25 tuli häirekeskusesse teade kulupõlengust Haapsalus Lihula maanteel. Helistaja sõnade kohaselt põles liivaprits ja selle all olev kulu, põlengu ohustas lähedal olevaid masinaid. Kohale saabunud päästjad kustutasid umbes viie ruutmeetri suuruse põlenguala.

24. aprill kell 16.53 sai häirekeskus teate maastiku tulekahjust Hanila vallas Virtsu alevikus. Teataja sõnul põles kadastik, ohus oli lähedal asuv rookatusega maja. Sündmusele reageerinud päästjad kustutasid kümnel hektaril põlenud kadastiku. Päästjad suutsid ära hoida tule leviku lähedal olevale elumajale ning kämpingu hoonetele. Tulekahju lokaliseeriti 18.13 ning kustutati lõplikult 18.46.

Põlengu likvideerimisel töötasid päästjad Haapsalu, Lihula, Risti, Pärnu ja Tõstamaa päästekomandodest. Abis olid päästevabatahtlikud Vatla, palivere ja Kõmsi komandodest.

24. aprill kell 13.04 anti häirekeskusele teada kulupõlengust Ridala vallas Vätse külas. Teataja põletas ise kulu, mis väljus kontrolli alt. Sündmusele reageerinud päästemeeskonnad kustutasid umbes kuuel hektaril põlenud metsa ja metsaalust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz