0

Galerii: Jääräime päev Rannarootsi muuseumis

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Laupäeval, 25. aprillil oli Rannarootsi muuseumi juures taas jääräime päev. Muusikat tegi pillimees Hendrik Visla.

Fotod: Arvo Tarmula

Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (1) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (2) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (3) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (4) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (5) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (6) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (7) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (8) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (9) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (11) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (12) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (13) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (15) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (16) Jääräime päev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (17)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz