6

Vabaerakonna parlamendiliikmed väisavad Läänemaad

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Teisipäeval ja kolmapäeval väisavad Vabaerakonna parlamendiliikmed Läänemaad. Eile oldi Lihulas, täna Taeblas ja Haapsalus.

„Meil on riigikogus kolm nädalat istungit ja üks on vaba nädal, mille sisustame ise ära. Meie kindel eesmärk on suhelda inimestega, käia maakondades, tutvuda kodanikuliikumistega, et mitte kapselduda parlamenti,” ütles riigikogu liige Artur Talvik.

„Kolme esimese nädalaga olen juba tähele pannud, et Toompeal aetakse asja omakeskis. Kokkupuude eluga kipub kaduma,” lisas Talvik.

Talvik märkis, et kohtumine Taeblas oli väga huvita. „Kuulasime Taeblas, kuidas toimus Lääne-Nigula valla ühinemine. Kuidas asi tomus, kuidas asju võiks teisiti teha. See oli väga põnev just vana-uue haldusreformi taustal,” rääkis Talvik.

„Meil on Vabaerakonnaga mure, et kui tehakse suured vallad, kas siis tärkavatele kogukondadele ka sõnaõigus jääb. Kas võim liigub rahvast veel kaugemale füüsiliselt ja vaimselt või õnnestub nii ka teha, et Exceli tabeli järgi heas suures vallas jääb ääremaa külale ka sõnaõigus,” ütles Talvik.

„Taeblas tundus liitumine positiivne, sest kõigist kolmest vallast oli volikokku valitud inimesi,” lisas Talvik.

Vabaerakondlased Haapsalu põhikoolis. Fotod: Arvo Tarmula

Vabaerakond Haapsalu põhikoolis (1) Vabaerakond Haapsalu põhikoolis (4) Vabaerakond Haapsalu põhikoolis (6) Vabaerakond Haapsalu põhikoolis (7) Vabaerakond Haapsalu põhikoolis (9) Vabaerakond Haapsalu põhikoolis (10) Vabaerakond Haapsalu põhikoolis (11) Vabaerakond Haapsalu põhikoolis (12) Vabaerakond Haapsalu põhikoolis (13)

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vabadik
Vabadik

Vabaerakonna ideoloogia on igati lihtsa inimese keskne. Imetlesin enne valimisi dispuuti, kus Talvik diskuteeris kindral Laaneotsaga. Kindral jäi jänni, kuna Talvik küsis lihtsa inimese kombel tavainimese julgeolekule mõeldes. Õigesti tegid vabaerakondlased ka siis, kui nad koalitsiooni läbirääkimistelt sirge seljaga välja astusid ja ei lasknud end reformikate surutise alla jääda. Õiged mehed-naised.

?
?

nõustun täielikult!

...
...

millest see vahtras rääkida oskab:) tagarääkida? vabaerakond on aga üks tore seltskond, talvikul on veel siirust.

?
?

Päris huvitav oleks teada,mida Liina Põld suutis rääkida? Teda ainult fotodelt rahvas näebki, muidu temast midagi kuulda ei ole.

Kätlin
Kätlin

Tark inimene ei oskab suu kinni hoida. Ainult loll kaagutab kogu aeg.

eks+ta+ole
eks+ta+ole

Mina näiteks soovin ka teada,mida see tark mees taskus Põld on head haridusreformi raames korda saatnud. Kas kogu reformi plaan oligi see,et nõunik kükitab üksi osakonnas? Või nagu tavaks kujunenud hakkab tulemusi ja uusi reforme vahetult enne valimisi tulema,et soe koht kindlustada?

wpDiscuz