6

Loomade varjupaiga hankele tuli kaks pakkumist

Avatar

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Täna lõppes 7 täispikka tööpäeva kestunud Haapsalu loomade varjupaiga hange, kuhu laekus kaks pakkumist – seniselt teenusepakkujalt MTÜ Haapsalu Loomaabi ja Varjupaikade MTÜ-lt.

Hanke kohaselt peab teenusepakkuja linnale varjupaigateenust osutama 48 kuu jooksul 1. maist. Haapsalu aselinnapea Peeter Vikmani sõnul kestis hange siiski 9 ja pool päeva, 2. aprillist kella 15.00 kuni 15. aprillil kella 11.00 ja see vastab lihthanke nõuetele. Tema sõnul ei ole ka teenusepakkumisega alustamise aja kohta keegi küsinud ega seda vaidlustanud. Samuti oli tema sõnul info selle kohta, et linn hanke teeb, teada juba ammu.

Seda, millal Haapsalu linn kahe pakkuja hulgast võitja valib, ei osanud Vikman täpselt öelda. Valikus saab määravaks hind ja pakkuja vastavus  hanketingimustele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mart
Mart

Otsus tehakse raha põhjal ja kas tingimused täidetud. Emotsioonid,jutud ja lehelood siin ei loe,vaid määrab hind.

Haapsalule
Haapsalule

Kuidagi vaenulik kodanike vastu. Mõned inimesed on lihtsalt mures, mille põhjal otsus tehakse. Ootan huviga .

kodanik
kodanik

2st maist kuni 15 maini kestis hange??? hmm, praegu alles aprill ;)Huvitav oleks kuskilt lugeda neid hanketingimusi, kas LE saaks need avaldada? Kas hanketingimustes on kirjas, et tegemist peaks olema professionaalidega ning kvaliteetse teenuse pakkujatega? ehk et välistada selliseid….ei taha halbu sõnu kasutada…. kes seni sisuliselt loomapiinamisega tegelesid?

Haapsalu
Haapsalu

linna kodulehel on hange üleval ja tingimused ka. Tutvu ennem,kui sõna võtad.

kodanik
kodanik

2st maist kuni 15 maini kestis hange??? hmm, praegu alles aprill ;)Huvitav oleks kuskilt lugeda neid hanketingimusi, kas LE saaks need avaldada? Kas hanketingimustes on kirjas, et tegemist peaks olema professionaalidega ning kvaliteetse teenuse pakkujatega? ehk et välistada selliseid….ei taha halbu sõnu kasutada…. kes seni sisuliselt loomapiinamisega tegelesid?

Vihur
Vihur

Üks pakub 100 ja teine 1000. Võidab 100 pakkuja ja 1000 alustab uut ristiretke linna vastu.

wpDiscuz