2

Martna volikogu tuleb kokku tuleval teisipäeval

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Martna vallasekretär Kaie Talving

Martna vallasekretär Kaie Talving (fotol) ütles, et valla valimiskomisjon kinnitas teisipäeval volikogu uue koosseisu. Komisjon kutsus vallavolikogu uue koosseisu kokku tulevaks teisipäevaks, 14. aprilliks.

Martna eelmine volikogu astus 1. aprillil tagasi, sest ei suutnud poliitiliste erimeelsuste pärast kinnitada selle aasta eelarvet. Martna uued volinikud on Eevi Rätsep, Marika Ütsik ja Indrek Urbas (kõik IRL), Toomas Merila (EKRE), Ene Pallas, Vello Pukk ja Halja Veersalu (kõik valimisliidust Koostöö).

IRLi nimekirjas olnud asendusliige Rama Põllumäe loobus kohast volikogus. Volikogu esimese istungi päevakorras on esimehe ja aseesimehe valimine.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
up
up

Vallasekretäril kulub juristiharidus ära,sest seadusi on vajalik teada,ja et edaspidi rumalaid apsakaid aidata vältida.

2.kodanik
2.kodanik

Kuigi sinu juriidiline olukorra analüüs on pikk, põhjalik ja muljetavaldav, on sellest ikkagi suhteliselt keeruline välja lugeda, mida konkreetselt süüks pannakse.

wpDiscuz