Lääne Elu paberleht teisipäeval, 7. aprillil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Le 20150407Kullamaa vaidleb kõrgepingeliini asukoha üle

Kullamaal arutati viiendat korda, kuidas peaks kulgema kõrgepingeliin, aga selgusele ei jõutud. Arutelule oli tulnud ligi 40 kinnistu- ja maaomanikku. Pooled neist olid pakutud trassikoridori vastu.

Muinasjutuvõistluse parimad tööd

Haapsallaste Ann ja Ants Roosi korraldatava laste muinasjutuvõistluse pidulik lõpetamine oli laupäeval kell 12 Tallinna raekojas. Võistlusele saadeti tänavu 386 tööd, 41 paremat kirjutajat olid palutud raekotta. Võistluse kolmas koht tuli Paliverre.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
elanik
9 aastat tagasi

Kullamaal inimesed nagu lendaks-trass jääb jalgu-ehk ka möistate mida linnud siis tunnevad.

elanik
9 aastat tagasi

trass ikka tee äärde,siis ka mööduja näeb et Kullamaa on arengumeelne ja loodustsäästev paik kus inimesed ei ole kinni oma hirmudes.

ristikas
9 aastat tagasi
Reply to  elanik

ikka loodus, inimesest sõidame üle, hirmu tekitab see, et trass pannakse jõuga inimeste kõige tihedamale liikumise ja elamise alale

külaline
9 aastat tagasi

Miks metsa, kui vana trass olemas, kas oleme tõesti nii rikkad, et ehitame aga jälle uue ja kallima? Võiks natuke majanduslikult ka mõelda.Algul oldi ju sellega päri.

ristikas
9 aastat tagasi

Ka Risti elanikud võitlesid,et elektriliin ei läheks asula servast läbi. Ja meie häält võeti kuulda. Mis Kullamaal teisiti on? Peaks ju selge olema, kui on valida, siis trass metsa.

Mai
9 aastat tagasi

Allkirju kogutakse ka valla poolt pakutud trassi toetuseks. Maavalitsuse pakutud trass jääb inimeste liikumise kõige aktiivsemasse tsooni.

vaatleja
9 aastat tagasi

Päris huvitav kelle kasuks maavalitsus otsustab? Kas tähtsam on mingi 70ha metsa või INIMESED? Kuidas meist vähestest Läänemaale jäänud INIMESTEST hoolitakse? See trass ei tohi läbi minna Kullamaa asula ja Virtsu maantee vaheliselt alalt!!!

ka kullamaalane
9 aastat tagasi

Ennenägemata kullamaalased on pildile sattunud (suvitajad), kes tulid koosolekule staaritsema ja kohalikke elanikke, kes aastaringselt Kullamaal elavad mõnitama ja hävitama. Nagu nemad oleks ainult inimesed ja maksumaksjad.

Küsimus
9 aastat tagasi

Mina ei taha, sina ei taha, kus see trass siis kulgema peaks? Kui Kirde Eesti maaomanikud hakkaksid ka protesteerima kaevanduste ja karjääride ning soomlased oma tuumaelektrijaamade vastu, kas tahate minna tagasi kiviaega ja istuda peeru valgel? Ei tahtnud siin meelega mainida tuulegeneraatoreid, sest neid ei taha silmapiiril näha suur mass elanikkonnast. Mida siis teha ja kuidas teie arvates toimida?

isa
9 aastat tagasi

pange see trass kuhu tahate, aga mitte MINU maa peale! ja MINUL olgu elekter olla!!!

Tüüpiline eestlane.

?
9 aastat tagasi

aa kullamaal lumi maas, mullll mullll mulllllll

kullamaalane
9 aastat tagasi

Peab vaidlema, kui trass tahetakse asulasse viia, keset inimeste elu ja liikumisala. Metsas on sellise trassi kulgemise koht!!!!!!!!!!!!