0

Naiste saalijalgpalli meister on Palivere spordiklubi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Palivere saalijalgpalli naiskondPalivere saalijalgpalli naiskond: Ulrika Tülp, Ly Munskind, Merilin Korpe, Liis Lõhmus, Hanna-Maria Tamm, Maarja Lai. Treener Väino Munskind. Foto: Erakogu

Läänemaa naiste saalijalgpalli meistrivõistlused võitis Palivere spordiklubi. Mullune meisternaiskond Lõuna-Läänemaa JK pidi seekord leppima hõbemedalitega ja parim noorte võistkond, Eesti Koolispordi Liidu 2014. a meister Lihula gümnaasium lõpetas turniiri kolmanda kohaga.Veel lõid meistrivõistlustel kaasa Martna ja Ridala "Säde".

Meistrivõistluste suurimaks väravakütiks oli ülekaalukalt Ulrika Tülp, kelle arvele kanti võitjarnaiskonna kaheksateistkümnest tabamusest koguni kolmteist. Tema tiimikaaslane Ly Munskind valiti turniiri parimaks väravavahiks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz