4

Silvi Merilo: Kiltsi ja Paralepa kant areneb jõudsalt

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu linn on kolmest küljest merega piiratud, kruntide nõudlus on päris suur, sest vaba maad ei ole. Müük oleneb kruntide hinnaklassist ja kas kommunikatsioonid on ehitatud. Tänapäeval tahetakse, et tee ning vee- ja kanalisatsiooniseadmed oleksid rajatud ja sees.

See on päris ilus piirkond. Kui pikaks müügiaeg kujuneb, ei oska ennustada, elanike arv ju väheneb. Kui aga PKC asemele tehakse uusi töökohti ja kui Niine tänavale lihakombinaadi krundile tuleb andmesidekeskus, oleksid ka ostjad. Andmesidekeskus eeldab kvalifitseeritud tööjõudu, see tähendab korralikku palka ja laenuvõimalust.

Kiltsis ja Paralepas on huvi elamute vastu suur. Sinna on ehitatud palju uusi maju. On vaid aja küsimus, millal nõukogudeaegsed majad maha tõmmatakse ja uued ehitatakse.

5_1_281Silvi Merilo, Aarete Kinnisvara maakler ja hindaja

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
pärl
pärl

No sellelt memmelt on ennemgi “pärle” tulnud.

kohalik
kohalik

Maja müük võtab 10 aastat aega…on jah suur nõudlus…

madis
madis

kinnisvarabüroo töötaja on erapooletu või???halllooooooooooooooooooooooooooooo

muhv
muhv

Unista edasi! Miks ei ole enam juttu sellest suurest puhke ja hotellikompleksist Aafrika ranna läheduses? Et sellega on siis asi jokk või?

wpDiscuz