Ridala võrkpallituriniiri võidud läksid kõik võõrsile

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

ridala karikas 2015Võrkpallimeeskond Ridala . Foto: Pille Raudsepp

14. märtsil Wiedemanni spordihoones peetud 12. Ridala karika võrkpalliturniirist võttis osa viis kaheksaliikmelist naiste ja kaheksa meeste võistkonda.

Naistest osales kaks Ridala võistkonda, Emmaste võistkond Hiiumaalt, võistkonnad Kramp ja Täht Tallinnast.

Meestest olid platsil kodumaakonnast kaks Ridala võistkonda, Hani, Palivere ja Lihula. Külalisvõistkonnad olid Seltskond, Imavere ja Suure-Jaani. Terve päev kestnud mängud olid põnevad ja tasavägised.

Naiste turniirisüsteemis mängitud kohtumised võitis ühegi kaotuseta mänginud võistkond Kramp (Anna-Liisa Ovir, Kai Jõemets, Britt Mäekuusk, Kris Härsing, Annemar Neiland, Greete Kirik, Siiri Jürgens). Teiseks jäi Emmaste ja kolmandaks Seltskond.

Ka meeskondade võitjakarikad läksid külalisvõistkondadele. Võitis Suure-Jaani võistkond (Karli Ots, Erki Adams, Danel Udu, Lennart Sova, Rasmus Hindriks, Siim Päid, Mario Stepanov, Villu Vahter).

Teine oli Lihula ja kolmas Palivere. Kolmanda koha mängus tuli Ridalale napp kaotus. Lohutuseks leiti, et mängusõpru peab ikka hoidma.

Võitjad said karikad, mille ostmist toetas Kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupp.

Pille Raudsepp

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
klaara
9 aastat tagasi

Hepneri poiss pani LE-st plehku ja korvpallist enam ei ridagi ! Tubli töö.

veera
9 aastat tagasi

Kõik võidud läksid võõrsile ? Kas ei saadud ühtegi võitu, ei usu hästi. Ju omavahelise mängu ikka üks ridala jõuk vöitis ! Milleks lugejat eksitada.