0

Laupäeval on Eestis lipupäev

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Riigikantselei tuletab meelde, et laupäeval, 14. märtsil on emakeelepäeva puhul Eestis lipupäev. Eesti lipu heiskavad kõik riigi- ja omavalitsusasutused ning avalik-õiguslikud juriidilised isikud. Eesti lippu on oodatud heiskama ka kõik kodumajapidamised ja ettevõtted. Lipud heisatakse päikesetõusul või hiljemalt kell kaheksa hommikul ja langetatakse päikeseloojangul.

Emakeelepäev on pühendatud ilusale eesti keelele ja selle püsimajäämisele. Seda  tähistatakse luuletaja Kristjan Jaak Petersoni sünnipäeval.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz