0

Lääne maleva pealik on major Mehis Born

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Mehis born foto kaitseliitMehis Born. Foto: Kaitseliit

Kaitseliidu ülem määras alates 28. veebruarist Lääne maleva pealikuks major Mehis Borni.
Kaitseliiduga liitus major Born 1990. aastal. Ta on eelnevalt teeninud mitmetel ametikohtadel nii Kaitseväes, Kaitseministeeriumis kui Kaitseliidus, sealhulgas ka Sakala ja Pärnumaa malevate pealikuna.

Major Born on lõpetanud Tallinna Ülikooli kutsepedagoogika erialal ja läbinud ohvitseri sõjalise väljaõppe kuni brigaadi tasemeni erinevatel kursustel Riigikaitse Akadeemia ning Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste juures.

Mehis Born on abielus ja peres sirgub kaks poega.

Senine Lääne maleva pealik major Arnold Juhans lahkus teenistusest omal soovil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz