1

Lääne maakonna vabariigi aastapäeva vastuvõtust tehakse taaskord otseülekanne

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

20. veebruaril toimub Lääne maavalitsuse, Haapsalu linna ja Läänemaa omavalitsuste liidu ühine vabariigi 97. aastapäevale pühendatud vastuvõtt Haapsalu kultuurikeskuses, teatas maavalitsuse pressiesindaja Maris Saar.

Üritus on küll kutsetega, kuid selle toimumisest on taaskord otseülekande vahendusel võimalik kõigil osa saada. Ülekanne algab kell 18.30, kontsertaktus, mille lavastajaks on Ulrika Grauberg ning mis on pühendatud muusika-aastale, algab kell 19.00. Pärast seda keskendub ülekanne peomelule, samuti on võimalik näha intervjuusid erinevate külaliste ja esinejatega.

Otseülekannet saab näha lingilt: http://otse.hk.tlu.ee/

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
krista saar
krista saar

Tore kontsertaktus oli, aitäh lavastajale ja esinejatele!

wpDiscuz