0

Haapsalu Raamat sai aasta raamatusõbra auhinna

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

haapsalu raamatEesti Kirjastuste Liidu auhinna “Aasta raamatusõber” pälvis kohvik-raamatupood Haapsalu Raamat.

Aasta Raamatusõber kuulutati välja eile Eesti rahvusraamatukogus. Samas kuulutati seal välja 2014. aasta 25 kauneimat raamatut ja 5 kauneimat lasteraamatut.

Esimene kauneimate raamatute võistlus toimus Eesti Riikliku Kirjastuse 1956. ja 1957. aasta toodangust 25 kunstiliselt kujunduselt ja polügraafiliselt teostuselt parima raamatu selgitamiseks. Selle korraldas Eesti Vabariiklik Polügraafiatööstuse ja Kirjastuste Teaduslik-Tehniline Ühing.

Alates 1999. aastast korraldatakse kauneimate raamatute konkursse Eesti Kujundusgraafikute Liidu, Eesti Rahvusraamatukogu, Eesti Kirjastuste Liidu ja alates 2011. aastast lisandunud Eesti Lastekirjanduse Keskuse koostööna.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz