Fixumi autokool on Eesti paremate hulgas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Edukad autokoolidPostimees, 21. jaanuar. Repro: Urmas Lauri

Maanteeamet avaldas riiklike teooria- ja sõidueksamite tulemused autokoolide kaupa ning andis ülevaate meeste ja naiste tehtud rasketest vigadest sõidueksamil. Eelmise aasta sõidueksamite tulemuste põhjal on Haapsalus tegutsev Fixumi autokool 40 autokooli hulgas teisel kohal.

Neljakümnes autokoolis käis Postimehe andmeil mullu läbi vähemalt sada õpilast, Fixumis õppinuist läks eksamile 97, neist 83 sooritas eksami edukalt. Fixumist oli veidi edukam vaid Ave autokool Jõgevamaal.

Maanteeameti eksamiosakonna peaspetsialist Rutt Riiberg leiab, et riikliku eksami tegijate tulemused on iga aastaga pisut paranenud. „Kas tähendab see seda, et õpilased on muutunud iseteadlikumaks, sõidavad nad rohkem juhendajaga või panustavad autokoolid rohkem õppekvaliteeti – põhjuseid võib vaid oletada,“ ütles Riiberg autokoolide möödunudaastast paremusjärjestust Postimehele kommenteerides.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Fixumi autokool on Eesti paremate hulgas - Fixum
9 aastat tagasi

[…] Allikas: Le.ee […]

A-juht
9 aastat tagasi

Kahjuks liikluses tunda ei anna,et kõvasti paraneb koolide näitaja. Statistika !