Haapsalu linn alustas pilootprojektina koolilaste hommikust toitlustamist

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu põhikoolis alustati eelmisel nädalal koolilastele hommikupudru pakkumist, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Ettepaneku hommikuputru pakkuda tuli Haapsalu põhikooli sotsiaaltöötajalt. Põhjus, miks hommikusööki koolis hakati pakkuma oli see, et lastel oleks võimalik hommikul sooja toitu saada.

Hommikusööki pakutakse 1.-5. klassi õpilastele ning esimesel nädalal võeti võimalus väga hästi vastu. Hommikusöök toimub peale esimest tundi ning esimesel nädalal oli sööjaid keskmiselt 45 last päevas.

Hommikuputru pakub Haapsalu linn lastele tasuta. Plaanis on projekti laienemist arutada ka vanematele õpilastele ning teistes linna koolides.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
KodanikN
9 aastat tagasi

See on ju hea. Lasteaedades võiks ka söök tasuta olla.

Heli Kaldas
9 aastat tagasi

Tunnustus HPK sotsiaaltöötajale, kes selle ideega linnavalitsusse läks. Sellist hoolivat suhtumist võiks olla märksa enam. Ja aitäh linnavalitsusele, et seda mõtet tagasi ei lükatud.

HLA lapsevanem
9 aastat tagasi

See on küll väärt uudis. Loodan, et varsti laieneb ka algkoolile.

CC
9 aastat tagasi

Peaks irisema,linnavalitsus jälle tegi.Ei leia põhjust,keegi aitaks?

vallakodanik+maalt+ja+hobusega
9 aastat tagasi

väga asjalik ju! kel kõht tühi need söövad,kellel pakutakse kodus,neile pole ju vajagi.

mnjah:)
9 aastat tagasi

Ei noh jälle linnavalitsusel mingi jama plaanis. Järjekordne haridusosakonna ämber. Karilaid võiks nüüdki avalikult aru pärida. Just hakkas hea…