-0.6 C
Haapsalu
Laupäev, 27. aprill 2024

6 kuu keskmine portaali küljastajate arv kuus: 60 619

Avaleht Arvamus Heiki Kranich: Mul ei ole plaani tipp-poliitikasse tagasi minna

Heiki Kranich: Mul ei ole plaani tipp-poliitikasse tagasi minna

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Heiki Kranich ja Kaja Kallas novembris 2014 Kalle Muuli raamatu "Vabariigi sünnimärgid" esitlusel. Foto: Peeter Langovits

AJAKIRJANIKUD, KIRJANIKUD, RAAMATUESITLUS

Heiki Kranich raamatuesitlusel. Foto: Peeter Langovits / Postimees / Scanpix

Reformierakonna asutaja ja esimene peasekretär Heiki Kranich ütles ütles Eesti Päevalehele antud intervjuus, et tal ei ole plaanis tipp-poliitikasse naasta.

"Esiteks on mul erakonna asjadega üsna vähe pistmist. Olen ise kõrvale astunud. Olen leidnud, et see, mis mina sain erakonnale anda, on tehtud. Jätsin koha vabaks neile, kes saaksid tulla minu asemele. Nii harva, kui mul on praegu vaja erakonna inimestega rääkida, ei ole ma sellist tunnet tundnud," rääkis Kranich.

Vastates küsimusele, et mis on Reformierakonna pikalt võimul olemise saladus, ütles Kranich, et erakond ei karda uusi inimesi.

"Me ei karda noori inimesi. Me oleme olnud oma mõtetes alati avatud sellele ja me oleme läbi aegade tahtnud, et Eesti muutuks edukamaks, jõukamaks ja avatumaks riigiks. Me oleme tahtnud selle nimel vaeva näha ja selle ellu viia. Ellu on seda viia võimalik ainult siis, kui oled valitsuses," rääkis Kranich.

Reformierakond tähistab täna 20. asutamise aastapäeva.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Säga
9 aastat tagasi

Selle jo-pski jaoks on raha kokkuajamine kogu aeg kõige tähtsam olnud. Aferist oli ta nii haapsalus lääne-eesti pangas, tartu kommertspangas, kui ka praegu eesti lotos. Eesti on kahjuks see riik, kus vargad, sulid, pätid ja muud lüpsavad teisi ja riiki karistamatult.

vangi tulesk panna mitte poliitikasse
9 aastat tagasi

muidugi peale VEB fondi vargust pole tõesti mõtete enam poliitikasse tagasi minna. sinna tuleb saata tankistid. näe pildipeal juba ühele peetakse loengut.

Madis
9 aastat tagasi

õige otsus, kapp ju luukeresid täis

kilekott
9 aastat tagasi

pikalt võimul olemise saladus – VEB fond?